joulu 082018
 

 

Kansallisen edustajan Tuula Kareisen sähköpostitse saama Boardin kokouspöytäkirja on nyt löydettävissä IWF:n sivulta IWF > Organisaatio > International Inner Wheel (suora linkki pöytäkirjaan). Aikaisemmin pöytäkirjat ovat ilmestyneet nopeasti IIW:n omille sivuille, mutta nyt niin ei ole tapahtunut.

IIW:n pitkäaikainen toimistonhoitaja Elaine Hathaway on jäänyt eläkkeelle, mutta toimii vielä osa-aikaisena avustajana. Heinäkuun alusta 2018 toimistosta on vastannut Alan Phillips. Toimiston sähköpostiosoitteen ei ilmoiteta muuttuneen, mutta ainakin yhden kokemuksen perusteella on parasta ottaa yhteyttä suoraan Alan Phillipsin osoitteeseen alan(at)internationalinnerwheel.org, mikäli haluaa uutisen IIW:n sivulle.

Viestinnän kannalta pöytäkirjasta käy selville myös muita mielenkiintoisia asioita. IIW:n sivujen ylläpitokäytännöt ovat muuttuneet Media manager/Editor Sandra Neretljakovic’in uuvuttua liiallisen työtaakan takia. Ilmeisesti myös nykyinen IIW presidentti Christine Kirby suosii tiedonvälityksessään Facebookia ja muita sosiaalisen median kanavia mieluummin kuin tiedotteita ja uutiskirjeitä, joita past presidentti Kapila Gupta käytti. Presidentti Chris on mieltynyt lyhyisiin postauksiin.

Seuraa siis IIW Facebookia pysyäksesi ajan tasalla!  

Sorry, the comment form is closed at this time.