Finnish 41x25  Projektit  – In English

Koulutus elämään

Koulutus Elämään Säätiö toteuttaa 3-13 -vuotiaille lapsille ja nuorille suunnattua terveys- ja päihdekasvatusohjelmaa. Opetus pohjaa kansainväliseen Life Education opetusohjelmaan ja sen ydinteemoja ovat terveellisen ravinnon, riittävän levon ja liikunnan vaikutukset hyvinvointiin, ehkäisevä päihdetyö sekä itsetunnon vahvistaminen. Vuosittain opetusta saa noin 24 000 lasta eri puolilla Suomea.

Koulutus Elämään oppitunneilla lapsi saa tietoa omasta kehosta ja sen toiminnasta kiinnostavalla ja helposti ymmärrettävällä tavalla sekä oppii saamansa tiedon pohjalta tekemään hyviä terveyteen liittyviä valintoja. Päihteisiin liittyvän opetuksen tavoitteena on siirtää nuorten päihdekokeilujen aloitusikää eteenpäin. Päihteistä on hyvä puhua jo ennen yläkouluikää, sillä päihdekokeilut ovat aikaistuneet.

Ohjelma tuotiin Suomeen 2001 Inner Wheelin ja Rotaryn yhteishankkeena ja valtakunnallisena projektina se oli usean vuoden ajan, alkaen 2010.

Kansainvälinen toiminta

Suomen Inner Wheel on aktiivisesti osallistunut kansainväliseen toimintaan. Esimerkkinä aktiivisuudesta on osallistuminen jokaiseen Women for Europe -konferenssiin ja kahden konferenssin järjestäminen Suomessa: Tuusulassa Gustavelundissa 2011 ja Espoon Hanasaaressa 2014. Suomesta on ollut edustajat myös Women for Africa -konferenssissa Lagosissa v. 2012.

Women for Europe 3 Tuusula FIN

Women for Europe 3 Tuusula FIN

Women for Europe 3 Tuusula FIN 2

Women for Europe 3 Tuusula FIN 2

3 4
 Posted by at 18:51