Finnish 41x25  Projektit  – In English

Kansallinen projektiKoulutuselamaan

on Koulutus elämään www.koulutuselamaan.fi eli Life Education – opetusohjelma. Se on lähtenyt liikkeelle 1960-luvulla Australiasta, josta se levisi Englannin kautta myös Suomeen. Pohjoismaista Suomi on edelläkävijä ohjelman toteuttamisessa. Esimerkiksi Englannissa ”Education for Life” on valtakunnallinen liike, jonka suojelijana toimii prinssi Charles. Suomessa ohjelmaa alettiin toteuttaa vuonna 2001, kun ensimmäinen opetusvaunu saatiin Englannista Suomeen.  Suomessa liikkeen isänä on edesmennyt professori Niilo Hallman.

Ohjelma tuotiin Suomeen 2001 Inner Wheelin ja Rotaryn yhteishankkeena ja valtakunnalliseksi projektiksi se otettiin 2010.

Nykyään ohjelma toimii 14 eri maassa ja sen käy läpi noin 4 miljoonaa lasta vuosittain. Tavoitteena on pitkällä aikavälillä saada kaikkiin Suomen lääneihin 1-2 Studiota.

Vuonna 2013 Koulutus elämään -opetusohjelma tavoitti yli 20 000 lasta noin sadassa koulussa!

Kansainvälinen toiminta

Suomen Inner Wheel on aktiivisesti osallistunut kansainväliseen toimintaan. Esimerkkinä aktiivisuudesta on osallistuminen jokaiseen Women for Europe -konferenssiin ja kahden konferenssin järjestäminen Suomessa: Tuusulassa Gustavelundissa 2011 ja Espoon Hanasaaressa 2014. Suomesta on ollut edustajat myös Women for Africa -konferenssissa Lagosissa v. 2012.

Women for Europe 3 Tuusula FIN

Women for Europe 3 Tuusula FIN

Women for Europe 3 Tuusula FIN 2

Women for Europe 3 Tuusula FIN 2

3 4
 Posted by at 18:51