syys 072019
 

Kaikenlaiset huijausviestit ovat ilmeisesti tulleet jäädäkseen, joten muistutetaan jäsenistöä olemaan varuillaan.  Klubin tai piirin puheenjohtajan nimissä voi tulla rahastonhoitajalle sähköpostiviesti, jossa kehotetaan maksamaan lasku ohjeiden mukaan.   

Jotkut viestit ovat melko hyvin tehtyjä, summat kohtuullisia jne.  Onneksi tähän mennessä tulleet sähköpostit ovat olleet pääsääntöisesti ulkomailta, mutta eihän sitä tiedä milloin joku kotimaan ketku ryhtyy asialle.  Ole varovainen ja hävitä saamasi huijausviesti ja tyhjennä myös roskakori.

Viestit ovat olleet melko hyvää suomea. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, kannattaa tarkistaa sekä lähettäjän että saajan sähköpostiosoite. Todennäköisesti saajan osoitteen takaa paljastuu täysin tuntematon henkilö, ”huijari”. Soitto ”lähettäjälle” saattaa olla varmin keino tarkistaa, onko lasku aiheellinen.

Huijausviesteistä, IW verkkosivujen ongelmista ja toimimattomuudesta ja esim. klubeille aikoinaan luotujen gmail-sähköpostien ongelmista PITÄÄ TIEDOTTAA VIESTINTÄVASTAAVALLE HETI, kun ongelma havaitaan. Jos tieto tulee kaksi kertaa vuodessa Kansallisen Neuvoston kokouksessa, ongelman syytä on mahdoton löytää, saati ratkaista sitä.

Tuula
KN presidentti

Sorry, the comment form is closed at this time.