touko 282019
 


Inner Wheel -Rally 26.-27.10.2019 Helsingissä

Hyvät Inner Wheel -sisaret, tervetuloa Helsinkiin ja Inner Wheel Rallyyn!
Olemme valmistelleet Rallya innoissamme ja suurella sydämellä. Meillä on tiivis kahdeksan aktiivisen naisen työryhmä, joka haluaa tarjota kaikille Suomen IW -sisarille mukavan ja antoisan elämyksen lokakuisessa Inner Wheel tapahtumassa Helsingissä.

Ohjelmasta
Tutustu Rallyn monipuoliseen ohjelmaan tästä linkistä

Ilmoittautumisesta
Ilmoittautuminen Rallyyn on jo alkanut! Toivomme kaikkien ilmoittautumisia jo ennen siirtymistä kesälaitumille, jotta voimme mahdollisimman hyvin hyödyntää järjestelyissä tietoa todellisesta osallistujamäärästä. Klubien virallisten edustajien ilmoittautuminen mahdollisimman pian, viimeistään 27.5.2019 mennessä. Jos edustajan nimi muuttuu, sen voi vaihtaa myöhemmin. Virallisen edustajan voi vaihtaa ”epäviralliseen”, ihan äärimmäisessä tapauksessa esteen sattuessa palautamme maksetun osallistumismaksun klubille.

(Maksuista kts. tiedote Rallyinfoa 3 kokonaisuudessaan joko kohdasta IWF – Tapahtumia tai Toiminta – Kokoukset ja tapahtumat)

Muut ilmoittautumiset viimeistään 15.9.2019. Tämän jälkeen kaikkiin hintoihin tulee 20 €:n lisämaksu. Ihan vihoviimeinen ilmoittautumispäivä on 10.10.2019.
Muistathan valita ilmoittautumisen yhteydessä mihin osallistut, kokous, iltajuhla ja vierailukohde!

Majoituksesta
Helsingissä on lukuisia vaihtoehtoja majoitukseen, sukulaisista tähtiluokan hotelleihin, joten katsoimme parhaimmaksi, että kukin huolehtii itse omasta yöpymispaikastaan. Olemme kuitenkin pyytäneet tarjoukset kokouspaikan lähimmistä hotelleista.
1. Scandic tarjoaa alennusta päivän hinnasta
2. Crowne Plaza Helsinki Hesperia
(kts. tarkemmin tiedote Rallyinfoa 3)

Vierailukohteista
Olemme lisänneet vierailukohteisiin taidemuseo Amos Rexin, mikä onnistui, kun muokkasimme vähän aikataulua. Katso ilmoittautumislomake. Jos olet jo ilmoittautunut ja haluat vierailla Amos Rexissä, lähetä siitä viesti Leenalle.

Iltajuhlasta
Iltajuhlapaikka on Lallukan taiteilijakodin juhlasali, joka on kävelymatkan päässä kokouspaikasta ja Growne Plazasta sekä Scandic Parkista. Pukukoodi on vapaa eli iltapukuja ei tarvitse pakata mukaan.

Aurinkoista kesää, tapaamisiin lokakuussa toivoo Rally työryhmä
Raija, Kristiina, Pirjo, Leena, Auli, Karin, Pirjo, Tuula

Pirkko Haario
KN viestintävastaava

PS. Olen muokannut tiedotetta julkista IWF Artikkelia varten ja poistanut siitä klubin tilinumeron, Leenan sähköpostitiedot ja tiedot hotellien majoitustarjouksista sekä lisännyt linkin Rallyn ohjelmaan.

Sorry, the comment form is closed at this time.