Sep 052017
 

 

Inner Wheel syksy on alkanut vauhdilla ja Kansallinen Neuvosto on pitänyt kokouksensa: Se hyväksyi elokuun kokouksessaan uudet säännöt (linkki) niin klubeille, piireille kuin itselleenkin. Parhaat kiitokset sääntötyöryhmän Ritva-Liisalle, Raijalle ja Päiville suuresta työstä.

Kokouspöytäkirja 26.8.2017 kaikkine liitteineen löytyy verkkosivulta Arkku – Pöytäkirjat.

Oulussa 14.-15.10. järjestettävän Suomen Rallyn monipuolinen ohjelma on ilmestynyt helposti tulostettavana ja kopioitavana versiona (linkki). Tutustu myös blogiin ‘Vai että Ouluun’ (linkki) ja IWF:n etusivulla olevaan Rally-tapahtumauutiseen. Piirikokoukset pidetään sunnuntaina 15.10.2017.

Kansallisen Neuvoston tilinpäätösasiakirjat kaudelta 2016-2017 löytyvät verkkosivulta Arkku – KN, tilinpäätösasiakirjat syyspiirikokouksille.

KN:n elokuun kokouksen vapaassa keskustelussa otettiin esille myös meidän suomalaisten IW toimijoiden tapa käyttää mitä erilaisimpia IW logoja. IIW on kuitenkin jo muutamia vuosia sitten tehnyt päätöksen kelta-sinisen logon käyttämisestä kultaiseen vivahtavan sijasta. IIW:n sivuilta voi ladata ohjeen ‘IIW Branding Guidelines’ (linkki ‘Logos and Branding’). Totutellaan käyttämään tätä suositeltua logoa kaikissa asiakirjoissamme.

Sorry, the comment form is closed at this time.