loka 152017
 
                                                                                                              
     
     
     

 

Ylhäältä vasemmalta: Suomen ja IW piirien lippujen saapuminen oli tavanomaisen juhlallista. Päivän juontaja Helena Pieskä toimi kellokkaana ja huolehti aikataulussa pysymisestä.

BD Maija-Leena Virta-Kangas lausui  ja balettikoulu Sinikellon oppilaat tanssivat Rallyn osanottajat tervetulleiksi ennen kuin päästiin tositoimiin elinikäisen oppimisen polulla lastentarhanopettaja Tarja Mankisen johdolla.

Luokanopettaja ja piirin 140 pj Marika Marttila valotti alakoulun arkea, toiminnanjohtaja Sami Teikko kertoi ’Koulutus elämään’ -hankkeesta ja toimitusjohtaja Heidi Jaara yrityksensä Balmuirin kehityskaaresta, joka on ollut aivan huikea.

Veeran Verstaan perustaja ja toiminnanjohtaja Eeva Kejonen kertoi taiteen ja käsillä tekemisen käyttämisestä nuorten tietojen ja taitojen vahvistamiseen, professori Paula Rossin aiheena oli ’Oulusa koulusa’, historiakatsaus oululaisten koulujen ja koulunkäynnin kehittymiseen, ja KN:n varapresidentti Tuula Kareinen muistutteli lyhyesti mieliin, mitä IW ja IIW ovat ja kehotti selailemaan molempien verkkosivuja.

Täysin passiivisina emme me kuulijatkaan saaneet olla, vaan aina välillä taukojumpattiin, koska liikunta parantaa oppimisprosessia.

Kiitos Kajaanin, Oulun ja Raahen klubien sisarille erinomaisen mielenkiintoisesta päivästä. Oppia ikä kaikki!

Sorry, the comment form is closed at this time.