Organisaatio

 

Jokainen innerwheel-järjestön jäsen kuuluu paikallisen klubin kautta maailman laajuiseen organisaatioon jota esittelemme tällä sivulla.

A) Kansainvälinen Innerwheel -järjestö

Eri maiden Inner Wheel -järjestöt muodostavat yhdessä kansainvälisen kattojärjestön International Inner Wheel. Kansainvälistä järjestöä johtaa vuosittain vaihtuva presidentti (President). Hänellä on apunaan hallitus (Executive Members) ja 16 jäseninen johtokunta (Board Directors).

Järjestön nettisivuilta löytyy runsaasti lisää tietoa ja uusimpia tapahtumia voi seurata vaikka uutisblogeista (linkki). Pääkonttori sijaitsee Altrinchamissa lähellä Manchesteriä Englannissa (Google Maps)

B) Suomen Innerwheel -järjestö

Innerwheelin Suomen toimintaa johtaa Kansallinen Neuvosto (KN) joka kokoontuu elokuussa ja tammikuussa sekä tarvittaessa esim. puhelin-, sähköposti- ym. kokouksin. Kansallista Neuvostoa johtaa presidentti 2-vuotiskausin (2014-2016, 2016-2018 jne.). Hänen lisäkseen Kansalliseen Neuvostoon kuuluvat tuleva presidentti, edellinen presidentti, sihteeri, rahastonhoitaja sekä neljän piirin puheenjohtajat. Nykyään myös valtakunnallisesta viestinnästä, tiedottamisesta ja nettisivuista vastaava on mukana KN:ssä. Kansallisen Neuvoston tehtävät ja jäsenet on esitelty alasivuilla.

Suomen järjestöön kuuluu 4 piiriä, jotka on nimetty kansainvälisin numeroin. Eteläiseen piiriimme kuuluu myös muutama Viron Inner Wheel klubi.

C) Neljä piiriä

Valtakunta on jaettu alueellisesti neljään eri piiriin seuraavasti:

  • D 139 -piiri muodostuu Itä- ja Keski-Suomen klubeista
  • D 140 -piiri muodostuu Pohjois-Suomen klubeista
  • D 141 -piiri muodostuu Länsi-Suomen klubeista
  • D 142 -piiri muodostuu Etelä-Suomen ja Viron klubeista

Piiriä johtaa puheenjohtaja tukenaan hallitus. Puheenjohtaja edustaa piiriään Kansallisessa Neuvostossa

D) Klubit

 

 Posted by at 18:58