elo 172011
 

IIW:n convention Istanbul, Turkey 2012

Lyhyt ohjeistus klubeille ja piireille äänestystä varten Turkin yleiskokousta varten.


Kansallinen edustaja

Kansallista edustajaa koskee vaaleanpunainen äänestysrekisteröintikirjanen, erillinen vaaleanpunainen ohjesivu ja kirjekuori.  Kansallinen edustaja täyttää lomakkeen A ja palauttaa sen täytettynä kirjekuoressa.

Klubit

Klubit ovat saaneet äänestysrekisteröinti kirjasen ja ohjeistuksen ja palautuskuoren.  Kirjanen ja ohje ovat kirkkaan keltaisia.  Laittakaa lomakkeeseen A sen henkilön nimi, joka on klubinne valtuutettu edustaja. Lomake palautetaan IIW:n pääkonttoriin viimeistään 31.12.2011.  Valittavan henkilön on oltava rekisteröitynyt konferenssiin. Valtuutettu edustaja voi olla kansallinen edustaja, jollei klubista ole omaa edustajaa.

Piirit

Piirit ovat saaneet asiapaperit koskien IIW:n hallintoon pyrkiviä ihmisiä kaudelle 2012-2013. Nämä tulee palauttaa 30.9.2011 mennessä, mikäli piirillä on sopiva ehdokas.  Muistakaa tarkistaa huolellisesti kenen allekirjoitus tulee vakuudeksi ennen kuin lähetätte asiapaperit.
Piirille on myös tullut sininen äänestys rekisteröinti kirjanen ja lisäksi sininen ohjelappunen ja kirjekuori. Piiri valitsee oman valtuutetun edustajansa, joka saa äänestää heidän puolestaan.  Valtuutetun henkilön nimi kirjoitetaan lomakkeelle A ja lähetetään IIW:n pääkonttoriin, jossa sen on oltava 30.12.2011 mennessä.

Kansallinen Neuvosto

Kansallisen neuvoston kirjanen on vihreä, samoin ohjesivu.  Kun Kansallinen Neuvosto on päättynyt oman valtuutetun ehdokkaansa, he kirjoittavat tämän nimen kohtaan A ja lähettävät IIW:lle lähetetyssä kirjekuoressa.

Jos maassa on IIW:n past presidentti

Past presidentit saavat kerman väriset paperit.  Meillä ei valitettavasti tähän kohtaan ole ketään.

 Posted by at 17:39

Sorry, the comment form is closed at this time.