syys 292014
 
Ankaraa puurtamista

Ankaraa puurtamista …

 

Syksyn nettikoulutuskierros pyörähti käyntiin lauantaina 27.9. piiristä 142. Pieni ja omiin kykyihin epäillen suhtautuva iw-sisarten joukko kerääntyi Rajamäelle hiomaan iw-viestinnän taitojaan. Ja tulivathan ne taidot esille, kun alkukankeudesta päästiin. Kouluttajamme on hyvä ravistelemaan luutuneita asenteita ja valamaan uskoa piileviin atk-kykyihin! Päivän saldon voi tarkistaa piirin 142 ajankohtaista-palstalta. Parempia blogikirjoituksia saa hakea!

Blogi, blogikirjoitus tarkoittaa yksinkertaisesti ajankohtaisen ja kiinnostavan aiheen käsittelyä verkkosivulla, verkkosivukirjoitusta. Napakoiden ajankohtaisuutisten kirjoittamisen lisäksi perehdyimme mm. jäsenluettelon ja jo olemassa olevan nettisivun päivittämiseen sekä kuvien liittämiseen ja asiakirjojen linkittämiseen sivuille.

Internetsivut on valittu tiedottamisen kanavaksi, eikä tiedotus voi olla vuosittain vaihtuvan puheenjohtajan tai presidentin tehtävä. Inner wheel -viestinnän kannalta olisi tarpeen saada riittävän kattava sisarten joukko hoitamaan Kansallisen neuvoston, piirien ja klubien tiedottamista ja perustietojen ylläpitoa. Piirin 142 koulutustilaisuus ei lupaa hyvää tässä suhteessa, koska monen klubin edustaja puuttui – myös klubeista, joiden sivut ovat nyt uuden toimintakauden jo alettua edelleen päivittämättä. Tämä käy ilmi yhteenvedosta, jonka olen KN:n nettivastaavana tehnyt Suomen Innerwheelin (IWF) nettisivujen sisällöstä. Sivujen sisältöä seurataan!

On kaikkien etu, että järjestön nettisivut ja tiedottaminen ovat ajan tasalla, joten tervetuloa seuraaviin koulutustilaisuuksiin: la 8.11. piirin 141 tilaisuus Laitilassa ja la 22.11. piirien 139 ja 140 tilaisuus Pieksämäellä. Tilaisuudet eivät ole piireittäin rajattuja, vaan osanottajat muista piireistä ovat tervetulleita, mikäli ajankohta ja liikenneyhteydet ovat sopivat.

... tiukassa ohjauksessa

… suopeassa ohjauksessa

 

Loppu hyvin, kaikki hyvin

Loppu hyvin, kaikki hyvin

 

 

 

 

 

 

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.