marras 042018
 

 

Hei kaikki Inner Wheel -ystävät

Piirikokoukset ovat takana. Olin mukana myös piirin 139 kokouksessa Tampere-talossa.  Hyvässä hengessä keskusteltiin ja kyseltiin IW:n asioista. Paikalla oli vasta muutaman kuukauden toiminnassa mukana olleita ja vuosikymmeniä yhteisistä asioista kiinnostuneita.  Paljon on vuosien aikana tehty etenkin naisten ja lasten aseman parantamiseksi, mutta vielä meitä tarvitaan. Toteuta muutos – tämän kauden teema – on todella paikallaan tässä maailman myllerryksessä.

Muutama asia erityisesti jäi mieleen ja  niistä voisi varmasti klubeissa keskustella tulevan talven aikana.  Nettisivuille www.innerwheel.fi on tehty lukuisia parannuksia helpottamaan meitä tietojen etsimisessä.  

Etusivulla heti otsikon alla on viimeisenä keltaisena riippuvalikkona oikealla ”sivukartta”. Sitä napsauttamalla tulee esiin verkkosivujen otsikoita. Esim. Toiminta -otsikon alta löytyvät Säännöt ja Ohjeet. Vierittämällä sivua alaspäin löytyvät ohjeet Inner Wheel -merkkien käyttöön. Virallisten merkkien käyttöä voisi itse kukin lisätä niin omissa kuin vaikkapa Rotarienkin tilaisuuksissa.  Korumerkkejä ja huiveja jne. voi käyttää milloin vain.

Erinomainen vuosikello on myös siellä Toiminta -sivun alasivuna (Inner Wheel -toiminnan vuosi 1.7.-30.6.). Toimintavuoden jokaiselle kuukaudelle on kerätty eri väreillä merkittynä mitä klubissa, piirissä tai Kansallisessa Neuvostossa pitää tehdä. Helppo homma käydä vuosikellosta katsomassa.

Kokoukset ja tapahtumat -sivulta on linkki PBD Hannele Karhusen tekemään taulukkoon, joka on selkeä yhteenveto kaikista IW-kokouksista ja muista tapahtumista niin meillä kuin muualla. Pontimena taulukon laatimiseen oli tarve tiedottaa jäsenistöä mahdolli-suuksista osallistua klubikokousten lisäksi tarjolla oleviin kotimaisiin ja kansainvälisiin kokouksiin ja tapahtumiin.

Verkkosivujen keltaisia riippuvalikkoja kannattaa silmäillä aina silloin tällöin.

Ensimmäiseen adventtiin on aikaa neljä kokonaista viikkoa ja jouluun seitsemän.

Pikkujouluja odotellessa   

Tuula

Empower and Evolve – Toteuta muutos

 

Sorry, the comment form is closed at this time.