maalis 162020
 

 

Kansallisen Neuvoston presidentti Tuula tiedotti 13.3.2020 piirejä koronavirustilanteen huomioimisesta myös IW toiminnassa:

HEI KAIKKI INNERILÄISET!

Tänään on 80 vuotta sitten päättyneen talvisodan  muistopäivä. Talvisodan henkeä tarvitaan tämän Corona-sodan  taltuttamiseen.  Me omalta osaltamme teemme kaiken voitavan viranomaisten ohjeita  noudattaen.

Piirikokouksia voidaan siirtää tarpeen mukaan niin pitkälle että tartuntavaara on ohi. Sähköpostikokouskin  on mahdollinen. Kumpikin käy.  Ehdotan kuitenkin kaikille piireille että piirikokouksien esityslistalta poimitaan nämä kaksi asiaa, jotka voidaan käsitellä sähköposti/puhelinkokouksena: Valitaan piirihallituksen ja Kansallisen Neuvoston tulevat toimijat. 

Poikkeustilanne aiheuttaa monenlaista sählinkiä, mutta me aikuiset naiset tästäkin selviämme.  Kaikki muut piirikokousasiat voidaan päättää myöhemmin, mutta nämä henkilövalinnat tulisi kuitenkin suorittaa mahdollisimman pikaisesti, jotta henkilöiden yhteystiedot saadaan ajan tasalle.

Piirihallituksen puheenjohtaja ja sihteeri  pyytävät klubien  ehdotukset näihin tehtäviin.  Jos useampia ehdokkaita on tarjolla, niin piirihallitus päättää (sähköposti/puhelin).  Piirin sihteeri toimittaa tiedot KN:n viestintävastaavalle Pirkko Haariolle.  Myös klubien seuraavan kauden presidenttien, sihteerien ja rahastonhoitajien yhteystiedot piirisihteeri toimittaa Pirkolle.

PITÄKÄÄ HUOLTA ITSESTÄNNE JA TOISISTA!                      TOGETHER WE CAN  – YHDESSÄ ONNISTUMME

    Tuula

Sorry, the comment form is closed at this time.