tammi 252019
 

Aurinkoa ja iloa päivääsi!

Ota hyvä asento ja lue tämä sekalainen kooste liitteineen yhteisistä asioistamme. Olisi mukava kuulla mitä siellä teidän klubissa puuhaillaan.

Kansallisen Neuvoston kokous oli viime lauantaina. Kokouksessa oli paljon asioita, joista piirikokouksissa  edustajat kertovat lisää.  Jäsenmäärän  väheneminen  aiheuttaa huolta kaikkialla.  Näkyvyyden lisääminen ja meidän toimintamme ”mainostaminen” olemattomalla budjetilla – siinäpä miettimisen aihetta myös piirikokouksille.  Sihteeri laittaa jakoon pöytäkirjan liitteineen ja nettiin tulevat kaikki tarpeelliset liitteet piirikokouksille. Budjettien laatijoille tiedoksi, että jäsenmaksu on sama kuin viime vuonna.

Sandran kirje: odotan postiasi 🙂

IIW:n editori eli päätoimittaja Sandra Neretljakovic haluaisi kuulla meistä vielä ennen vappua.  Klubien ja piirien tekemiset ja tapahtumat ilahduttaisivat jäseniä muualla IW-maailmassa.  Kertokaa muillekin kuvien kera mitä olette tehneet.  Yhteiset teatterit, kirpputorit, metsäretket, lukutuokiot paikallisissa kirjastoissa tai päiväkodeissa, puiden ja kukkien istutukset puistoihin … ihan mitä vaan. Tässä on liitteenä Sandran ohjeita tekstistä ja kuvista (IIW News Report Template, IIW Publishing Protocoll 2018-2019).

MUTTA !!! lähetä kaikki materiaali  meidän omalle viestintävastaavalle osoitteella pirkko.haario[at]innerwheel.fi, hän kokoaa niistä paketin ja lähettää eteenpäin niinkuin ennenkin.

Facebookin IIW -sivut  = helppo tapa saavuttaa uusia naisia!

Oman nettisivumme alareunasta on linkki kansainvälisen IW:n Facebook -sivuille (tässä suora linkki).  Sielläkin kannattaa käydä katsomassa mitä muualla tapahtuu, meistä ei juttuja ole vielä.   Pääkonttori ja klubit eri puolilla maailmaa laittavat sinne pieniä juttuja. Kannattamalla, peukuttamalla tieto heistä ja meistä leviää – joku voi kiinnostua tulemaan mukaan toimintaamme.

Phyllisin kirje: Today´s World needs Inner Wheel more than ever.

Äänestysohjeet ovat tulleet varmaan jokaiseen klubiin.  Sinikantinen  ”Nomination Booklet for Elections 2019-2020”.  Heti ensimmäisellä sivulla on tulevan IIW-presidentin esittely.  Lukekaa hänen ajatuksiaan toiminnan elävöittämisestä, sosiaalisen median käyttämisestä ja esille tulemisesta.  ”Let us stop being the best kept secret in the world…”  Tämän kirjoitelman liitteenä on kopio tuosta sivusta (linkki).

Piirikokoukset ovat ihan kohta, muista tulla mukaan!

Tuula

ps. Klubit, muistakaa ne Boardin äänestykset!

Sorry, the comment form is closed at this time.