elo 292010
 

Ruusukuvioituja, näyttäviä mustia lamppuhelmiä, kirkkaita särölasihelmiä, hematiittikivihelmiä (pyöreitä, donitseja ja putkia), hennon vaaleanpunaisia 6 mm säröbiconelasihelmiä, 2 antiikkihopeanväristä akryylivälihelmeä sekä papukaijalukko n. 7 cm jatkoketjulla, pituus ilman jatkoketjua 56 cm.

Toimitus valkoisessa helmiäishohtoisessa lahjarasiassa (kuva 2). Hinta rasioineen 20 €/kpl + postikulut.

Noin vuosi sitten aloitimme korun markkinoinnin ja kiitos Teidän kaikkien aktiivisuuden 56 kappaleen kokonaismäärästä on yli puolet jo myyty. Ruusuhelmien avulla voi esim. kerätä klubien projekteihin varoja. Esim. omassa Nurmijärven  klubissamme lisäsimme omakustannushintaan 10 € projektille. Korun hinnaksi täten muodostuva 30 € on edullinen jos vertaat hintaa esim. Stockmannin Inner Wheel -ruusuhelmet kotelossalasihelmikoruihin.

Olen suunnitellut korun jo ennen kuin yrityksemme HelmiHattu Tmi aloitti toimintansa. Loppusyksyn mallimme on juuri kuvattu ja uudet tuotteet tulevat nettikauppaamme www.helmihattu.fi parin viikon sisällä. Käy vilkaisemassa myös mitä siellä on tarjolla!

Vain pieni osa tuotteistamme on nettikaupassa käytännön syistä. Myymälämme aukioloajat ovat nähtävissä nettisivuillamme.

Tapaamisiin piirikokouksessa!

Syysterveisin

Salli Mikkola, sihteeri
Inner Wheel Nurmijärvi
salli.mikkolaa@elisanet.fi

IW-ruusuhelmikorvakoruIW-ruusuhelmien kanssa yhteensopivia mustia ruusukoristeisia mustia lamppuhelmikorvakoruja nyt saatavissa klubeille myyntiin. Hinta klubeille 5,90 €/pari + postikulut. Helmen koko 10 mm.
Korvakorukoukut sterling(925)hopeaa.

Varastotilanne 1.9.2009 ruusuhelmien osalta  3 kpl, tarpeen mukaan teemme lisää jos kysyntää ja jos mallin helmiä vielä saadaan.

 Posted by at 10:21

Sorry, the comment form is closed at this time.