tammi 072020
 

 

IIW:n verkkosivulla on julkaistu ehdokkaat IIW:n virkailijoiksi ja Boardin jäseniksi vuodeksi 2020-2021. Äänestyslomakkeiden on oltava pääkonttorissa viimeistään 31.3.2020.

Tästä linkistä pääset tutustumaan ehdokkaisiin: Nomination Booklet for Elections 2020-2021. Ehdokkaita koskevat IIW:n ohjeet, joiden mukaan äänten kalastelu mm. sosiaalisen median avulla on kielletty. Ehdokasasettelun ja vaalikauden aikana ehdokkaiden tulee käyttää säästeliäästi sosiaalista mediaa, etteivät joudu diskatuksi. Tässä suora linkki IIW ohjeisiin Canvassing Guidelines 

Ensi toimintakaudelle äänestetään hallituksen jäsenistä (Board Directors) sekä IIW varapresidentistä ja toimittajasta (Editor/Media Manager). Myös tuleva IIW presidentti intialainen Bina Vyas esitellään ehdokaslistassa, samoin ilman vastaehdokasta jäänyt rahastonhoitaja Elizabeth Thomas.

Huomatkaa, että hallituksen (Board) jäsenten vaalissa on äänestettävä 16 ehdokasta, jotta äänestyslipuke hyväksytään.

Äänet hylätään myös, mikäli klubin jäsenmaksua IIW:lle ei ole maksettu tai mikäli palautuskuoreen ei ole merkitty klubin nimeä.

Mikäli klubille ei ole tullut paperipostissa äänestysasiakirjoja, ne voi ladata ja tulostaa IIW:n verkkosivulta ‘For members, Election‘ (vieritä sivua alaspäin). Sieltä voi tulostaa seuraavat äänestyslomakkeet: Boardin jäsenten vaalin sininen lomake, varapresidentin harmaa ja toimittajan vaalin vaaleanpunainen lomake, tässä linkki äänestyslomakkeisiin. Myös palautuskirjekuoren etusivu pitää tulostaa ja liimata kirjekuoreen. Verkkosivulta löytyvät myös toimintaohjeet (linkki) siitä, miten tulostettavia äänestyslipukkeita käytetään (ohjeet ovat viime vuodelta, en valitettavasti löytänyt uudempia, toim. huom.).

Jos epähuomiossa lähettää sekä paperipostissa tulleet äänestyslipukkeet että tulostetut äänestyslipukkeet IIW:lle, molemmat hylätään.

Pirkko Haario
KN viestintävastaava

Sorry, the comment form is closed at this time.