tammi 062019
 

 

 IIW:n verkkosivulla on julkaistu ehdokkaat IIW:n virkailijoiksi ja Boardin jäseniksi vuodeksi 2019-2020. Äänestyslomakkeiden on oltava pääkonttorissa viimeistään 31.3.2019.

Tästä linkistä pääset tutustumaan ehdokkaisiin: Nomination Booklet for Elections 2019-2020.

Ensi toimintakaudelle äänestetään hallituksen jäsenistä (Board Directors) sekä IIW varapresidentistä, rahastonhoitajasta ja toimittajasta (Editor/Media Manager). Myös tuleva IIW presidentti Phyllis Charter esitellään ehdokaslistassa.

Huomatkaa, että hallituksen (Board) jäsenten vaalissa on äänestettävä 16 ehdokasta, jotta äänestyslipuke hyväksytään.

Äänet hylätään myös, mikäli klubin jäsenmaksua IIW:lle ei ole maksettu tai mikäli palautuskuoreen ei ole merkitty klubin nimeä.

Mikäli klubille ei ole tullut paperipostissa äänestysasiakirjoja, ne voi ladata ja tulostaa IIW:n verkkosivulta ‘For members, Election‘ (vieritä sivua alaspäin). Sieltä voi tulostaa seuraavat äänestyslomakkeet: Boardin jäsenten vaalin sininen lomake, varapresidentin harmaa ja rahastonhoitajan pinkki lomake  sekä toimittajan vaalin vaaleanpunainen lomake, tässä linkki äänestyslomakkeisiin. Myös palautuskirjekuoren etusivu pitää tulostaa ja liimata kirjekuoreen. Verkkosivulta löytyvät myös toimintaohjeet (linkki) siitä, miten tulostettavia äänestyslipukkeita käytetään.

Jos epähuomiossa lähettää sekä paperipostissa tulleet äänestyslipukkeet että tulostetut äänestyslipukkeet IIW:lle, molemmat hylätään.

Pirkko Haario
KN viestintävastaava

PS. Ohje linkkien avaamiseen: Sininen alleviivattu teksti sisältää linkin, jonka saa auki viemällä kursorin tekstin päälle ja klikkaamalla tekstiä.

Lisäys 11.12.2018: IIW:n johtoryhmä muistuttaa, että äänten kalastelu mm. sosiaalisen median avulla on kielletty. Ehdokasasettelun ja vaalikauden aikana ehdokkaiden tulee käyttää säästeliäästi sosiaalista mediaa, etteivät joudu diskatuksi. Sallittua sen sijaan on klubien jäsenten, piirien ja Kansallisten Neuvostojen hankkia lisätietoja ehdokkaista. Tässä suora linkki IIW ohjeisiin Canvassing Guidelines ja Kansalliselle edustajalle osoitettuun Alan Phillipsin asiaa koskevaan viestiin pääkonttorista.

Sorry, the comment form is closed at this time.