tammi 112018
 

 

IIW:n verkkosivulla on julkaistu ehdokkaat IIW:n virkailijoiksi ja Boardin jäseniksi vuodeksi 2018-2019. Äänestyslomakkeiden on oltava päämajassa viimeistään 31.3.2018.

Tästä linkistä pääset tutustumaan ehdokkaisiin:

Nomination Booklet for Elections 2018-2019. Ensi toimintakaudelle äänestetään vain hallituksen jäsenistä (Board Directors) ja toimittajasta (Editor/Media Manager). Vastaehdokasta ei ole IIW varapresidentille, rahastonhoitajalle eikä sääntökomitean puheenjohtajalle (Constitution Chairman). Kaikki ehdokkaat toki esitellään ehdokaslistassa.

Muistakaa, että hallituksen (Board) jäsenten vaalissa on äänestettävä 16 ehdokasta, jotta äänestyslipuke hyväksytään.

Mikäli klubille ei ole tullut paperipostissa äänestysasiakirjoja, ne voi ladata ja tulostaa IIW:n verkkosivulta ‘Library, Election Documents‘. Sieltä voi tulostaa Boardin jäsenten vaalin äänestyslomakkeen (sininen) ja toimittajan äänestyslomakkeen (vaaleanpunainen, linkki äänestyslomakkeisiin) sekä palautuskirjekuoren etusivun liimattavaksi kirjekuoreen. Verkkosivulta löytyvät myös toimintaohjeet (Instructions to go with downloadable voting papers) siitä, miten tulostettavia äänestyslipukkeita käytetään.

Jos epähuomiossa lähettää sekä paperipostissa tulleet äänestyslipukkeet että tulostetut äänestyslipukkeet IIW:lle, molemmat hylätään.

Äänet hylätään myös, mikäli klubin jäsenmaksua IIW:lle ei ole maksettu tai mikäli palautuskuoreen ei ole merkitty klubin nimeä.

Pirkko Haario
KN viestintävastaava

PS. Ohje linkkien avaamiseen: Sininen teksti sisältää linkin, jonka saa auki viemällä kursorin tekstin päälle ja klikkaamalla tekstiä.

Sorry, the comment form is closed at this time.