loka 042020
 

IIW Editor Kerstin Jonson kaipaa aineistoa Web Magazineen sekä IIW:n verkkosivuille ja Facebook-sivuille. Vaikka Koronapandemia onkin hiljentänyt toimintaamme, on meillä varmasti tapahtunut kaikenlaista ja olemme kaikesta huolimatta pystyneet järjestämään monenlaista avustustoimintaakin, josta kannattaa kertoa kansainvälisille IW-piireille.

Artikkeleita toivotaan esimerkiksi seuraavista aiheista:

• Human Interest Stories
• Regular or successful Service Projects
• Awards of National Recognition to clubs or club members
• Margarette Golding Awards
• National Conferences
• Charters of new clubs
• IIW Presidential Visits
• Celebrations, e.g. The Inner Wheel Day

Entiseen tapaan kansallinen viestintävastaava välittää artikkelit ja uutispätkät eteenpäin Kerstinille. Pyydän siis lähettämään ne minulle, osoitteeseen annu.jauhiainen (AT) me.com.

Lyhyet, informatiiviset raportit kirjoitetaan Word-tekstinkäsittelyohjelmalla ja täytetään IIW News Report Template 2020-2021-kaavakkeelle. Kuvat lähetetään erillisinä liitetiedostoina, jpg-formaatissa. Kuvien tulee olla mahdollisimman hyvälaatuisia. Muistathan varmistaa kuvan ottajalta sekä kuvien kohteilta, että niitä on lupa käyttää julkisesti.

Tarkempia ohjeita löytyy IIW Publishing Letter 2020-2021 -tiedostosta.

Lähetettyä aineistoa julkaistaan kolmella eri kanavalla, joko IIW Facebookissa, IIW verkkosivuilla ja/tai verkkolehdessä. Verkkolehdestä ilmestyy tänäkin vuonna neljä numeroa, seuraava joulukuussa. Nyt on juuri sopiva aika lähettää aineistoa seuraavaan numeroon. Kahta muuta julkaisukanavaa, Facebookia ja verkkosivuja, päivitetään jatkuvasti, joten aineistoa saa lähettää milloin vain, ilman mitään deadlineja.

Inner Wheelin viralliset kanavat sosiaalisessa mediassa ovat:
Website www.internationalinnerwheel.org
Facebook www.facebook.com/InternationalInnerWheel
Twitter: @InnerWheelInt
Instagram @international_inner_wheel

Nyt meillä on myös oma suomalainen Inner Wheel-sivu facebookissa:
https://www.facebook.com/innerwheelfinland
Käykääpä katsomassa! Myös sinne toivotaan aineistoa! Voit joko itse laittaa sinne kuvia ja tekstejä tai lähettää ne minulle sinne laitettavaksi.

Annu Jauhiainen
Viestintävastaava
Kansallinen Neuvosto

Sorry, the comment form is closed at this time.