touko 022020
 

Kansainvälisiin Inner Wheel -tehtäviin ehdokkaiden asettaminen on pitkä prosessi. Siinä tarvitaan klubin, piirin ja Kansallisen Neuvoston yhteistyötä sen lisäksi, että suostumus ehdokkaaksi asetettavalta saadaan. Nyt on avattu haku kauden 2021-2022 tehtäviin, vaikka ensi vuoden 2020-2021 valinnat ovat vielä tekemättä koronapandemian takia. Uusi arvio mahdollisesta valintatulosten julkistamisesta on toukokuun 20. päivän tienoilla (pääkonttorin tiedote).

IIW:n pääkonttori on julkaissut ehdokasasettelulomakkeet 2021-2022. Lomakkeet IIW presidentin, varapresidentin, rahastonhoitajan ja editorin sekä hallituksen jäsenen (Board Director) tehtävään löytyvät IIW:n verkkosivulta For Members/ Election section (linkki). Dead line lomakkeiden toimittamiseen pääkonttoriin on 30.9.2020.

Erikseen pyydetään vielä esittämään ehdokkaita sääntökomitean puheenjohtajaksi seuraavalla viestillä:

”Please also consider and forward suggestions of candidates to serve as IIW Constitution Chairman 2021-22.  It is a very demanding and specialist role with a heavy workload requiring a good knowledge of the Constitution and good skills in written and spoken English.”

Sorry, the comment form is closed at this time.