helmi 272015
 

Innerwheel viestintäsuunnitelma 2015 –

Innerwheel_logo_82x82Tämä viestintäsuunnitelma yhdessä sivuston Step-by-Step -ohjeiden kanssa kirkastaa Suomen Inner Wheelin viestintää palvelemaan jäsenistön tiedonkulkua, tehostamaan viestintää ja helpottamaan sitä kautta mm. tapahtumien tiedonkulkua ennen, aikana ja tapahtuman jälkeen. Näin jäsenistöllä on entistä selkeämpi kuva monipuolisesta toiminnasta ympäri maata.

Samalla tapahtumien dokumentointia siirretään perinteisten “mappiarkistojen” lisäksi sähköisesti verkkoon jäsenistön 24/7/365 -seurattavaksi. Tämä lisää entisestään tiedon kulkua ja mahdollistaa esim. uusille jäsenille IW-toiminnan ennakkotutustumisen ja hakeutumisen järjestön toimiviksi jäseniksi. Tämä viestintäsuunnitelma on tarkoitettu päivitettäväksi verkossa sitä mukaa, kun kehitysideoita huomataan ja niihin luodaan uusia toimintakulttuureja. Näin perinteinen järjestö siirtyy pikku hiljaa moderniin verkkoviestinnän aikaan – omin ehdoin.

Nyt julkaistu suunnitelma on runko, jota on tarkoitus kehittää niin KN:ssä, piireissä kuin Viestintätoimikunnassa. Viestintäpäällikön johdolla kokoontuva ryhmä tekee kentältä nousevien ehdotusten perusteella linjauksia ja ne kirjataan koko jäsenistön nähtäväksi suunnitelmaan. Tämä on myös osa IW:n avoimuutta ja tiedonkulun tehostamista.

Toivomme, että piirien kokouksissa ja klubeissa tutustutaan suunnitelmaan, keskustellaan ja pohditaan sitä mihin olemme IW-viestinnässä menossa. Samalla toivotaan myös kehitysehdotuksia, joita voi välittää esim. piiriorganisaatioon tai vaikka suoraan sähköpostilla viestintäpäällikölle. Voit myös vastata alla olevalla lomakkeella palautteesi!

Varsinainen suunnitelma löytyy www.innerwheel.fi sivulta Arkusta (salasanan tiedätkin) 3.-kohdan linkistä. Otsikoina suunnitelmassa ovat:

 1. Tavoite
 2. Kohderyhmä
 3. Viestinnän tasot
 4. Verkkosivujen sisältö
 5. Viestinnän organisaatio
 6. Veistintäorganisaation tehtävät
 7. Muuta sähköisestä viestinnästä
 8. Sähköpostipalvelut
 9. RSS-syötepalvelut
 10. SOME-palvelut
 11. Nettisivujen kävijäseuranta

Viestintäsuunnittelun palaute

Tämän lomakkeen avulle voit lähettää kommentteja ja toiveita IW:n viestinnän kehittämisestä

Lisää nimesi (pakollinen)

Sähköpostiosoitteesi (pakollinen)

Aihe/otsikko

Kirjoita viestisi, kommenttisi tai toiveesi!

captcha Kopioi viereinen kirjoitus tähän kenttään:

Kiitos vastauksestasi!

Tässä IW-ruusu palkaksi aktiivisuudestasi!

IW-rose_vaaka_510x166

 

 Posted by at 11:09

Sorry, the comment form is closed at this time.