touko 062011
 

Hyvää äitienpäivää rakkaat Inner Wheel –sisaret kautta maan,


Nettisivuasiaa

Omalta kohdaltani on toteutunut ”Sitoudu sydämellä” –teema täydellisesti viime aikoina. Nettisivut ovat auki, lämmin kiitos Lasse Lukkarin tekniselle osaamiselle. Teistä ehkä tuntuu, että olen teidät unohtanut, mutta päinvastoin, kaikki vapaa-aikani on mennyt sivujen kehittämiseen, että ne palvelisivat meitä entistä paremmin. Koska olen nyt itse tässä jutussa ”syvällä”, lupaan teille, että ainakin sen ajan, kun olen Kansallisessa Neuvostossa, olen apuna kaikessa mikä koskee sivuja ja sinne päivittämistä. Nyt ei tarvitse kenenkään pelätä tai huolestua, me selviämme tästä yhdessä. Muutaman vuoden aikana tästä muodostuu rutiini.

Lasse on laittanut ohjeet päivityksistä nettisivuille, en toista niitä tässä. Jokainen jäsen siis pääsee itse tai toisen avustamana muuttamaan osoitettaan, puhelinnumeroaan tms. Nyt kesän aikana kukin voi käydä ”harjoittelemassa” ja jollei ne muutokset sinne muutoin hoidu, niin sitten yhteys minuun, ei siis Lasseen. Kaikki sivuille tulevat aineistot, tervehdykset, kuvat, ohjelmat ihan mitä vaan, ensin minulle, minä laitan eteenpäin Lasselle sellaiset mitkä hän tekee tai osan laitan itse suoraan sivuille, jolloin voin suoraan sanoa mihin kohtaan ne tulevat. Näin pyrimme pitämään sivut ”siisteinä”. Kaikkien tiedot on oltava sivustolla 1.9. mennessä, koska sen tilanteen mukaan menevät jäsenmaksut IIW:lle.

Kauden 2011-2012 teema ja Boardin valinnat

Tulevan kauden teema on Think ahead – Aim high, suomennettuna ”Ole aikaasi edellä – tähtää korkealle”
Ritva-Liisa Hovi Turusta on valittu IIW:n boardin jäseneksi, onnittelut Ritva-Liisalle vielä kerran ja samalla meille kaikille muillekin, on tärkeätä, että siellä on suomalainen edustaja.

Paitapusero

IW-paidan tekemisessä oli massiivisia ongelmia tuossa välillä ja koko homma oli jäissä jonkun aikaa, mutta kyllä se sieltä tulee. Että voikin joskus joku asia tökkiä. Koska sovitukset ei näistä ongelmista johtuen ehtineet tälle keväälle, emme ehkä ehdi saada paitoja Tuusulan Rallyyn, mutta joka tapauksessa ennen Istanbulin kokousta. Nyt vielä mietitään, voisimmeko käydä sovittamassa paitoja Luhdan mallistoa myyvissä liikkeissä vai otetaanko se sovitusrumba mallikappaleilla, jotka kiertäisivät klubeissa. Siinäkin on se ongelma, että niin monella klubilla on samana iltana kokous, jolloin sovitukset kestäisivät viikkoja. Laitan vielä viestiä, jos päädymme siihen, että paitoja voi sovittaa jossain liikkeissä.

Hakeminen virkoihin

Hyvä ystävät, vaikuttaa siltä, että on todella vaikea löytää ehdokkaita virkoihin. Esim piirin 139 puheenjohtaja ehdokasta ei kyselyistä huolimatta tahdo löytyä. Miettikääpä nyt kesän aikana, syyspiirikokouksessa se pitää olla. Jollei kukaan halua sitoutua virkoihin, täytynee kysyä, että missä vika, onko Inner Wheel tiensä päässä? Vuosi on lyhyt aika ja jokainen meistä pystyy näihin asioihin, rohkeasti mukaan vaan.

Piirikokousten esityslistat

Olen huomannut, että eri piireillä on erilaiset esityslistat, joitakin tärkeitä asioita ei ole listalla selkeästi mainittu. Laitan esityslistamallit vielä nettisivuille niin syys- kuin kevät piirikokouksille, eli sieltä voi katsoa sitten mallia, mitä listassa pitäisi olla.

Yhteydenotot suoraan IIW:lle Englantiin

Joku klubi Suomesta on ottanut suoraan yhteyttä IIW:n toimistoon. Nyt kaikille tiedoksi, että älkää tehkö näin. Luin tästä Boardin pöytäkirjasta ja siellä oli oikein mainittu tämä Suomesta tullut kysely esimerkkinä asiasta, mitä ei saa tehdä, kaikkia klubeja kehotetaan AINA ENSIN kääntymään oman Kansallisen Neuvostonsa puoleen. Jos asia ei sittenkään ratkea, niin kansallinen presidentti kysyy IIW:ltä. Eli muistattehan tämän protokollan. On tietenkin hyvin ymmärrettävää, jos kaikki maailman klubit suoraan kysyisivät sieltä. Kansallinen Neuvosto on perustettu juuri tätä varten.

2010-2011 vuosiraportti IIW:lle on annettava 31.5. mennessä

Olen tästä piiripuheenjohtajien kautta laittanutkin jo kyselyn, että mielelläni ottaisin tiedot vastaan niin pian kuin mahdollista, jäsenmäärät, klubit, montako lopettanut, montako tullut lisää. Haluaisin laittaa tämän raportin menemään, ennen kuin lähden 18.5. USA:hn Rotary Conventioniin New Orleansiin.

Vaikka 2010-2011 on kohta lopuillaan, sitoutuminen sydämellä jatkuu. Kiitän teitä kaikkia tästä vuodesta jo nyt. Toivon, että ensi kausi on hieman helpompi, kun saamme nettisivuruljanssin ja paidat pois päiväjärjestyksestä. Tämä vuosi on ollut ihanan opettavainen, antoisa monella tavalla, työntäyteinen. Olette kaikki mahtavia naisia!

Lopetan kauden viimeisen kirjeeni erään korkeakoulun rehtorin neuvoon oppilailleen:

Opettele hyvin kielioppisi, niin kaikki luonnistuu.

Elä aktiivissa, älä passiivissa. Ajattele mieluummin sitä, mitä sinä saat maailmassa tapahtumaan, kuin sitä, mitä sinulle tapahtuu.

Elä indikatiivissa mieluummin kuin konditionaalissa.
Ole kiinnostunut asioista sellaisina kuin ne todella ovat,
älä ajattele millaisia ne voisivat olla.

Elä preesensissä. Suorita velvollisuutesi
valittelematta mennyttä tai murehtimatta tulevia.

Elä ensimmäisessä persoonassa.
Arvostele itseäsi äläkä etsi vikoja muista.

Elä yksikössä. Arvosta enemmän omantuntosi ääntä
kuin joukkojen suosiota.

Ja jos haluat taivuttaa jonkun teonsanan,
et voi valita parempaa kuin ”rakastaa”

Toivotan kaikille rentouttavaa kesää. Jatkamme syksyllä uudella teemalla, joka on mielestäni taas oikein ”passeli” meille, ” Ole aikaasi edellä, tähtää korkealle”

Lämpimin Inner Wheel -terveisin
Raija

 Posted by at 17:50

Sorry, the comment form is closed at this time.