joulu 122010
 

Jouluinen tervehdys kaikille Inner Wheel-ystävilleni,


Pari kuukautta vierähtänyt ensimmäisen kirjeen kirjoittamisesta. Asiat etenevät ja teidän on hyvä tietää mitä Inner Wheel:in kansallisella tasolla on meneillään. Mukava tapa olisi, että klubin sihteeri vaikka lukisi kirjeen kokouksessa, jos on niitä, jotka eivät koneelta pääse itse katsomaan.

Ajankohtaisia asioita:

1. Inner Wheel-paitapusero

Pusero tulee Luhdan Your Face-mallistosta, kuva tulee nettisivuillemme näkyviin piakkoin.  Vasemmassa rintapielessä tulee olemaan IW-logomme sekä sana Finland, väri on hiekka. Saamme Luhdalta jokaista piiriä varten oman sovitussetin. Koot tulevat vaihtelemaan 34:stä ylöspäin. Toivomme, että kun sovitussetti on kohdallanne, pidätte huolen, että kaikki pääsevät sovittamaan, toivomme myös, että kaikki ottaisivat paidan, koska tuskin tähän ruljanssiin hevin lähdemme uudelleen. Saa tietysti ottaa useampiakin kuin yhden paidan. Samanlainen pusero tietyissä tilanteissa (esim Rally, kansainväliset kokoukset, tempaukset) antaa mukavasti yhteenkuuluvaisuuden tunnetta ja on hyvännäköinenkin. Klubin sihteeri merkkaa kaikkien tilaajien nimet ja koot yhteen ja lähettää minulle. Paidan maksu olisi hyvä tulla klubeittain Kansallisen Neuvoston tilille. Paidan tarkka hinta ei ole vielä tiedossamme, mutta laitetaan heti nettiin kun siinä pisteessä ollaan.

2. 15. Kansainvälinen Inner Wheel yleiskokous Istanbulissa Turkissa

Tiedot tästä kokouksesta ovat tulleet, netistä voit katso www.iiwconvention2012.com (sivut avautuivat tänään)

Rekisteröinti maksu 380 euroa ennen 1.10.2011 410 euroa jälkeen 1.10.2011.

Kiirettähän ei siis ole, mutta näitä asioita on hyvä ”pureskella” pidemmän aikaa, muistuttelen vielä myöhemmin.

Tämä maksu kattaa:

 • osallistumisen kaikkiin istuntoihin ja seminaareihin
 • alku-ja loppuseremoniat
 • viirien vaihto, ystävystymistilaisuus
 • kolmen päivän lounaat
 • Hospitality ilta sisältäen kuljetuksen
 • Gala-illallisen
 • paikalliset verot

Hotellit ovat 4-5 tähden hotelleja, hinnat vaihtelevat 60 eurosta 250 euroon / yö. Joissakin hotelleissa on kahden ja yhden hengen huone samanhintainen. Hotellit ovat 10-15 minuutin kävelyetäisyydellä konferenssikeskuksesta.

Ryhmämatkoja (esim 20-30 henkilöä) ei kannata ottaa. Pyysin tarjousta ja hinta oli 360 euroa / henkilö. Yksittäin otettuna netistä hinnat vaihtelevat 170-200 euroa edestakaisin. Paras tarjous GoNice:n kautta on ollut 120 euroa. Jos joku teistä haluaa tulla GoNice:n VIP-asiakkaaksi, voin tehdä teistä sellaisen. VIP-asiakkuus maksaa maksaa 12 € / vuosi. Silloin käytössäsi on 600 lentoyhtiön tarjonta ja paljon erikoistarjouksia. Teen VIPasiakkaita siinä järjestyksessä, kun laitatte minulle tietoa, että haluatte sitä. Tämä nettimatkatoimiston pitäminen on harrastukseni ja voin tehdä 2 vippiä / kk ilmaiseksi, eli ne, jotka sopivassa saumassa haluavat tulla vipiksi, saavat sen ilmaisin.

Taidenäyttely yleiskokouksessa uuden kansainvälisen IIW:n projektin alkuun saattamiseksi. Jäsenet, nyt kaikki taiteen harrastajat tekemään taideteoksia, teemana on ”IIW ilman rajoja, rakentaen sillan kahden maailman välillä, Idän ja Lännen” Jokainen kokouksessa mukana oleva voi äänestää kolmea mielestään parasta työtä, galaillallisella nämä työt huutokaupataan. Huutokaupassa saatu summa annetaan uuteen IIW:n sosiaaliseen projektiin. Ehdot ovat seuraavat: Voit käyttää joko öljy- tai pastellivärejä, työsi voi olla kankaalla tai paperilla, voit käyttää mitä tyyliä haluat, koko pitää olla 50 x 70 cm, vain 120 työtä mahtuu, joten ne otetaan siinä järjestyksessä kun ne tulevat. 5.1.2012 on viimeinen päivä kun niitä vastaanotetaan. Kaikki maalaukset tulee lähettää taittamattomina.

Inner Wheel-projektien näyttely Istanbulin kokouksen aikana

Yleiskokouksen järjestely komitea on päättänyt järjestää Inner Wheel-projektien esittelytilaisuuden.

Konferenssikeskuksen sisääntulohalli, missä rekisteröityminenkin tapahtuu, on paikka, jossa on esillä erilaisia Inner Wheel-projekteja. Ajatuksena on herättää kiinnostusta ja inspiraatiota, jotka auttaisivat meitä kehittämään yhteisen projektin, kuin myös auttaa ymmärtämään mitä kaikkea Inner Wheel-maailmassamme on meneillään ja että kaikki huomaisimme meidän maailmanlaajuisen PALVELUn mahdin.

Ehdot osallistumiseen projektien esille tuomiseksi:

 1. Projekti-esittelyn tulee olla kooltaan 50 x 80 cm, noin 190 g julistepaperia.
 2. Kuvan/kuvien jotka esittelevät projektia, mihin projekti kohdistuu, määrittely, selkeä dokumentaatio maasta, piiristä, klubista ja mahdolliset linkit, netistä näet lay-out:in asiasta
 3. Osanotto voi olla klubitasolta tai piiritasolta, vain yksi juliste / osanottaja
 4. Julisteet lähetetään 1.12.2011 mennessä, paikalliselle LCC:lle (Local Convention Committee)
 5. Projektit joissa on meidän maailmanlaajuisia kiinnostuksen kohteita kuten terveys, koulutus ja naisten ja lasten oikeudet, olisivat hyödynnettävissä kaikille ja esimerkkinä hyvistä projekteista.
 6. Projektien näyttely toimii siten, että ne otetaan siinä järjestyksessä vastaan kun ne saapuvat ja sitten kun tilaa ei enää riitä, niin myöhemmin tulevat eivät mahdu. Samoin, jos projekti juliste ei täytä annettuja vaatimuksia mittojen ja muun suhteen, jätetään sellaiset näyttelyn ulkopuolelle.
 7. Osanottajien täytyy maksaa postitus kokouspaikalle ja lähettää juliste varmasti oikeaan osoitteeseen LCC:n toimistoon. Osoite on LCC, Kuran Is Merkezi no: 145, Halaskargazi cad. Osmanbey, Sisli Istanbul, TURKEY

3. Anne Fryerin kirje – Rotary International New Orleans Convention

IIW:n IPP Anne Fryer on lähestynyt kirjeellä ja kertoo keräävänsä Inner Wheel näyttelyä Rotary Internationalin New Orleansin kokoukseen toukokuussa 2011. Hän pyytää hyvätasoisia, laadukkaita valokuvia, jotka on otettu projekteista, mitä klubit ja piirit maassamme tekevät. Nämä pitää lähettää IIW:n pääkonttoriin 1.3.2011 mennessä. Erityisesti Anne painottaa sellaisia kuvia, joissa ilmentyy PALVELU, mitä IW:n jäsenet tekevät, ei siis ryhmäkuvia iloisista rouvista vaan actionia! Ihan mukava nähdä toukokuussa New Orleansissa, millaisia kuvia sinne on lähetetty.

4. IW-maailman kansainvälisyys näkyy jälleen Suomessa

Laitathan kalenteriisi perjantain 21.10.2011, silloin kokoontuu ”Women for Europe” seminaari Tuusulan Gustavelundissa. Silloin keskustellaan Inner Wheelin roolista eri maissa ja aiheina ovat työ, koulutus ja perhe. Näitä seminaareja on järjestetty muutama, tulevan huhtikuun aikana on seuraava Kyproksella ja sen jälkeen siis Suomessa. Mikä upeinta, järjestömme maailman presidentti, ranskalainen Catherine Refabert, on luvannut tulla jo tähän tilaisuuteen. Järjestelyistä tämän päivän osalta vastaa Hannele Karhunen, Kansallisen Neuvoston past presidentti.

5. Kansainvälisyys jatkuu

Samana viikonloppuna kun tuo ”Women for Europe” on Tuusulassa, on tietenkin meidän oma kansallinen Rallymme Gustavelundissa 22.-23.10.2011. Maailman presidenttimme on luvannut jäädä kanssamme viikonlopuksi ja toivon mukaan edellisen päivän kansainväliset seminaarivieraat jäävät myös. Rallitoimikunnalla on mahtava ohjelma hautumassa. Laita kalenteriin tuo superviikonloppu, silloin voit kokea Inner Wheel –henkeä mahtavassa seurassa.

6. Netti sivu-projekti on meneillään, kuulette heti kun on tiedotettavaa.

7. Kansainväliset säännöt –suomennos

Käännöksen loppuviilaukset ovat tulossa, se on vaan nyt muiden kiireiden vuoksi on jäänyt. Mitään katastrofaalista ei varmaan ole sattunut. Joensuun klubi tästä muistutteli ja tiedoksi, että asia ei ole unholassa.

Lämpimin Inner Wheel -joulutervehdyksin ja onnea uudelle vuodelle toivottaen,

Raija
kansallinen edustaja 2010-2011

 Posted by at 17:47

Sorry, the comment form is closed at this time.