joulu 012011
 

Dominante on Espoon Otaniemessä toimiva opiskelijasekakuoro. Se on toiminut jo 35 vuotta. Se vaalii suomalaisen kuorokulttuurin perinteitä ja toimii myös ennakkoluulottomana edelläkävijänä luoden uutta. Konsertti järjestetään Tapiolan kirkossa 15.1.2012 klo 15.00.


Kuoro on esittänyt suuria orkesteriteoksia mm. Radion Sinfoniaorkesterin, Tapiola Sinfoniettan, Sinfonia Lahden ja Helsingin kaupunginorkesterin kanssa. Sillä on toistakymmentä levytystä.

Dominanttea on johtanut vuodesta 1981 directus musices Seppo Murto. Hän toimii Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan kanttori-urkurina ja opettajana Sibelius Akatemiassa.

Sellisti Seeli Toivio on musiikin tohtori. Hän on esiintynyt kamarimuusikkona ja solistina kotimaan lisäksi useassa Euroopan maassa sekä Yhdysvalloissa, Japanissa ja Etelä-Afrikassa. Hän on tehnyt lukuisia radio – ja televisionauhoituksia. Toivion ohjelmistoon kuuluu teoksia barokista nykypäivään; erityisen mielellään hän esittää romanttisia ja virtuoosista musiikkia 1800-luvulta.

Harpisti Lily-Marlene Puusepp on suorittanut musiikin maisterintutkinnon Sibelius-Akatemiassa ja valmistelee parhaillaan tohtorin tutkintoa. Hän on monipuolinen harpisti, joka toimii niin solistina kuin sinfoniaorkesterimuusikkonakin.

INNER WHEEL on kansainvälinen aatteellinen naisjärjestö, jonka tarkoituksena on edistää aitoa ystävyyttä, palvelualttiutta ja kansojen keskeistä yhteisymmärrystä.

Konsertin tuotto käytetään kokonaisuudessaan järjestön huumekoiraprojektiin.

Esiintyjät

Dominante, johtaa Seppo Murto
Seeli Toivio, sello
Lily-Marlene Puusepp, harppu

Lippuja voi tilata: tuulikki.keltanen@kolumbus.fi

Esite ja ohjelma

 Posted by at 10:02

Sorry, the comment form is closed at this time.